Dobrom energijom do začeća

Comment

Trudnoća i porođaj

Poznajem dosta parova koji se bore protiv steriliteta. Njihove priče su tužne i mučne, mnogo nerava su izgubili i suza prolili! Kada sam “naletela” na ovaj tekst, odmah sam poželela da ga podelim sa svima. Nekada medicina ne može da objasni zašto ne dolazi do začeća. Postoje i oni parovi koji posle 10 – 15 godina braka ugledaju svoje “2 crtice” prirodnim putem, a iza sebe imaju po nekoliko neuspelih vantelesnih oplodnji. Kako to objasniti??
Prenosim vam tekst “Kako feng shui utiče na plodnost” sa sajta fengshuisrbija.

 

Sve je više parova koji imaju poteškoće u želji za proširenjem porodice. Imaju problem sa začećem, a nekima čak ni vantelesna oplodnja nije pomoglaTrudnoca

 BLOKADA u protoku chi energije u kući je jedan od razloga zašto ne dolazi do trudnoće, ukoliko je sve organski u redu.

Šta je u stvari feng shui i kojim pravilima podleže. Ceo stan bi trebalo skockati kako bi chi energija “tekla kao reka”.
Ovde vam dajem 10 snovnih postulata u feng shui pravilima koji su pažljivo odabrani i postepeno ih primenite.

 BLOKADE DONOSE NEPRAVILAN TOK ČI ENERGIJE

Da li su vam prostorije pretrpane i neuredne? Nema svežeg vazduha?

Da li postoji drveće ispred ulaznih vrata koje zaobilazite kako bi ušli u kuću?

Imate li “teške” lustere iznad svog kreveta?

holding-hands

 

Sve ovo predstavlja blokadu u primanju pune energije u svom stanu.
1.Prvi korak u poboljšanju plodnosti uz feng shui je sređivanje nereda u stanu, odnosno kući.

Kada pokušavate da zatrudnite, vaš cilj je da se uspostavi ravnoteža ženske i muške energije (jin i jang).Kako nered u stanu utiče na nas život?

Počnite sa čišćenjem svih prostorija i loše negativne eneegije prljavštine, haosa u ormanima i loših mirisa.

2.Bračna soba i krevet su jedan odnajvažnijih protoka zdrave chi energije. Ona donosi i ljubav, seksualni partnerski odnos ali i potomstvo. Koristite neutralne dizajne i nijanse. Boje poput bele, slonovače, braon, krem, roze ili bordo-crvene promovišu odnos harmonije i seksualne želje.

3.Vaš krevet je jedan od najvećih simbola plodnosti i njega treba “negovati”.  Veoma je bitno da nema oštrih ivica ili predmeta koji idu ka krevetu jer vam uništavaju auru tokom sna.

Ako nije moguće izneti te stvari iz sobe, na njih zakačiti crvene trakice ili prekrite crvenim stolnjakom, predstavljaju zaštitu od takozvanih šar či(shar chi) energija.

4.Sledeća bitna stvar je eleminisati mešanja energija spavaće sobe sa elektronskim uređajima. Izbacite kompjutere i televizore iz spavaće sobe. Najbolje bi bilo da u spavaćoj sobi nemate ništa od toga.

 

5. Jako osvetljenje nije prikladnom u bračnoj sobi. Obično se koriste difuzna svetla sa strane ili na plafonu. Najopsanije je imati luster iznad kreveta jer predstavlja “crvenu strelu” na osobe koje spavaju. To izgleda kao nož uperen  u stomak. Zato se koriste plafonjerke.

6.Pogledajte kakva vam je kuhinja. Kuhinja je oaza dobre energije. Hrana je osnovni postulat zdravlja i važno je kako se priprema. Takodje pripazite na kvalitet hrane koju kupujete.

7. Koji ste pravac odabrali da spavate, kao i strana na krevetu je takodje veoma važna. Postoji takozvani KUA/QUA broj koji daje optimalne direkcije za svaku osobu posebno. To je najbolje da vam utvrdi vaš feng shui stučnjak, jer nekada niste svesni da ste prokrenuli tokove energija.

 

 dupli srecni znak za ljubav i seks

SIMBOLI PLODNOSTI KAO MOĆNI AKTIVATORI

Postoji mnogo feng shui simbola plodnosti koji mogu biti moćni aktivatori energije.

Najbolji feng shui simboli su:

  • Postavite slike voća koje predstavlja plodnost. Jedna od njih je nar i obavezno gledajte da uvek bude svež ako ga držite u činiji na stolu.
  • ili saksiju sa citrusima koji maju moć plodnosti
  • Figure zečeva ili slonova u paru sa brojem dece koju želite da dobijete.
  • Beli slon sa spuštenom surlom
  • Jaja predstavljaju plodnost i novi život, tako da kristal u obliku jajeta kod vašeg kreveta poboljšava šansu za začeće.
  • Ribe u paru su simbol bračne zajednice i treba ih postaviti u jugozapadnom uglu vaše spavaće sobe.
  • Uvek savršeni i nadasve najjači aktivatori energija su kristali. Imaju posebnu moć kao ljubavni kristali
  • iskoristite dejstvo najjačeg roze kvarc za ljubav kristala koji utiče na emocije

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *